top of page

PRIMA SOLUTIE  REVOLUTIONARA IMPOTRIVA INFECTIILOR NOSOCOMIALE

logo-iso-9000-certification-good-manufac

ISO 9001:2008

Siguranta unui produs depinde în mare masura de calitatea procesului de productie si a protocoalelor de control al calitatii. Din 1999, Producatorul  are certificatul ISO9001: 2008, dat dupa auditul extern anual.

fdaertification-good-manufacturing-pract

APROBAT DE CATRE FDA

Produsele au fost aprobate in Statele Unite de catre FDA sub numarul de inregistrare: 

FDA USA Facility Reg #-1830 2268 424

efsa.png

FARA O.M.G.

Toate probioticele noastre sunt de origine naturala si nu OMG (Organisme modificate genetic). Acestea sunt clasificate în nivelul de biosiguranta 1 (ATCC) si sunt pe lista QPS (EFSA). Aceste clasificari oficiale garanteaza ca folosim doar probiotice 100% sigure.

EU_Ecolabel_logo.svg.png

E.U. ECOLABEL

Ingredientele chimice pentru produsele de curatare ecologice ale noastre au primit certificarea verde Ecolabel începând cu 2012 pentru intreg standardul de detergenti organici neprobotici

Stiati ca...

 

   O gama larga de bacterii patogene (cauzatoare de boli) duc la numeroase probleme de sanatate la oameni. Cateva exemple ar fi Clostridium difficile, E-coli, Enterococcus, Legionella, Listeria, Salmonella, Staphylococcus aureus (MRSA) si Streptococcus.

 

   Pe langa pericolele aduse de aceste microorganisme in mediu,ele sunt de asemenea responsabile pentru pierderi economice masive(costuri medicale, asigurari) Folosind antibiotice si dezinfectanti aceste probleme au putut fi controlate cu usurinta in trecut. 

 

   Cu toate astea in ultimii ani s-a constatat o crestere accentuata a rezistentei bacteriilor impotriva acestor “agenti miraculosi” pe tot sectorul medical, intr-o asemenea masura incat o abordare radicala era necesara.

 

   Conair Probiotics prin produsele noastre Prolife ofera astazi o solutie inovatoare si durabila impotriva problemelor de rezistenta la dezinfectanti chimici care apar la tot mai multe bacterii in mediul spitalicesc

Image by CDC

Cum a-i reactiona tu daca ai fi in permanenta atacat?!

Natura agresiva a patogenilor poate fi explicata de utilizarea excesiva a antibioticelor, dezinfectantilor si biocidelor, fata de actiunea carora acestia nu au facut altceva decât sa se apere, ajungând, in ultimele decade, sa fie imuni la actiunea lor.  Din fericire, nu toate bacteriile sunt periculoase, existând o multitudine de microorganisme "prietenoase" care lucreaza pentru sanatatea noastra - probioticele

Image by Adrian Lange

MOD DE ACTIUNE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Orice suprafata contine biofilm. Biofilmul este o acumulare a microorganismelor, unite printr-o matrice foarte persistenta a compusilor organici, cum ar fi proteine si exopolizaharidelo.

Aceasta ofera un mediul ideal pentru ca bacterii nedorite sa prospere. Biofilmul actioneaza ca un scut intre aceste bacterii si lumea exterioara. 

Ca urmare, curatarea si dezinfectarea nu afecteaza aceste bacterii “ascunse" in biofilm. Produsele Prolife Healthcare lucreaza folosind o combinatie de detergenti ecologici, enzime si bacterii probiotice pentru a indeparta murdaria de suprafata, eliminarea biofilmului si, prin urmare, reduce riscul de infectie.

Bacteriile probiotice vor ocupa spatiul de pe suprafata si vor simti si consuma orice sursa de hrana(mizerie) disponibile pe acea suprafata.
Compozitia bacteriilor Prolife a fost aleasa in asa masura incat este garantat efectul intr-o plaja larga de temperaturi, Ph si umiditate. Prin producerea de enzime in situ, folosirea produselor Prolife duce la o curatare profunda la nivel microscopic.

mod%20actiune_edited.jpg
Image by CDC

CONCLUZIE

Prin intermediul mai multor studii clinice s-a demonstrat in mod incontestabil, ca un protocol bun de curatare pentru mediu, are ca rezultat imediat reducerea infectiilor in cadrul spitalului.  Siguranta unui institut medical depinde in mare masura de puritatea microbiana a mediului sau, minimizarea riscului de contaminare incrucisata cu microbi. 

Rezultatele pozitive ale curateniei cu probiotice in sectorul medical sunt in primul rand evidente la nivel de pacient, care poate conta pe o recuperare buna a bolii sale initiale, fara riscul aparitiei de complicatii cauzate de bacterii spitalicesti.

Bazat pe cele mai recente numere pentru SUA (Germ Warfare Magazine), 31.000 de vieti ar putea fi salvate folosind curatarea probiotica.

Detergenti

bottom of page