top of page

TERMENI SI CONDITII

DEFINITII
Acest site este intretinut si administrat de SC CONAIR SERVICE SRL, denumita in continuare Furnizor. SC CONAIR SERVICE SRL functioneaza in baza Legii nr.31/1990 fiind persoana juridica romana .Societatea are sediul principal in localitatea Bucuresti, Sector 2, strada Vrancioaia 13-15, Cui: RO 30776179, J40/11713/2012, Persoana fizica sau juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului www.conair-probiotics.ro , va fi denumita Client. Termenul “site” folosit in acest document se refera la site-ul www.conair-probiotics.ro .Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site-ul www.conair-probiotics.ro, vor fi denumite in continuare continut .Design-ul si continutul site-ului apartin in exclusivitate S.C. Conair Service S.R.L. si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala.

 

Prin termenii “utilizator”, “vizitator” si “dumneavoastra” intelegem toate persoanele fizice si/sau juridice care acceseaza site-ul www.conair-probiotics.ro , indiferent de motiv. Termenii “Regulament”, “Contract” si “Termeni si Conditii” se refera la prezentul contract de utilizare. Prin termenul “date personale", intelegem informatiile pe care le colectam de la dumneavoastra, pe baza carora puteti fi identificat personal. Acestea pot include numele dumneavoastra, adresa, numarul de telefon, adresa de e-mail, iar pentru persoanele juridice : numele societatii , adresa sediului social, CUI –ul , nr. inregistrare Reg. Comertului , adresa livrare , adresa de e-mail, numarul de telefon si datele de contact ale persoanei care reprezinta societatea .
ACCEPTAREA “TERMENILOR SI CONDITIILOR”
Intregul continut al site-ului este proprietatea Furnizorului sau a tertelor parti care si-au dat acordul pentru publicare si este aparat de legile in vigoare pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul SC CONAIR SERVICE SRL , a oricaror elemente din continutul site-ului , se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare .
DREPTURI DE AUTOR
Payment Methods
Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile utilizarii de catre dumneavoastra a tuturor materialelor care alcatuiesc prezentul site. Accesarea site-ului si folosirea aplicatiilor sale presupun acceptarea explicita sau implicita a tuturor Termenilor si Conditiilor publicate, avand valoare contractuala deplina.
SC CONAIR SERVICE SRL isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila.
Accesand pagina -Termeni si conditii- puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi. Fotografiile nu creaza obligatii contractuale fiind doar cu titlu de prezentare.
Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de Furnizor, numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nefiind furnizate/vandute unei terte parti. Furnizorul nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.
Trimiterea unor e-mail-uri de comunicari comerciale de catre Furnizor catre utilizatori/clienti nu este considerata "spam" daca exista consimtamantul destinatarului.Destinatarul comunicarilor comerciale are dreptul de a-si revoca consimtamantul de a primi asemenea comunicari prin simpla notificare a Furnizorului la adresa: office@conair-probiotics.ro
Orice utilizator/cumparator care a furnizat adresa sa de e-mail in timpul utilizarii site-ului (in cadrul procesului de inregistrare) poate cere ca adresa sa fie stearsa din baza de date a www.conair-probiotics.ro trimitand un e-mail la adresa: office@conair-probiotics.ro
SECURITATEA DATELOR PERSONALE SI A INFORMATIILOR
Continutul site- a www.conair-probiotics.ro a fost alcatuit cu cea mai mare atentie pentru introducerea corecta a datelor si respectarea acuratetii informatiilor. Totusi erorile nu sunt imposibile. De aceea, Furnizorul nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, Furnizorul isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.
De asemenea, imaginile produselor sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini de prezentare in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara o notificare prealabila de catre producatori. Valoarea maxima a obligatiilor Furnizorului, fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumelor incasate de Furnizor de la clientul respectiv.
SC Conair Service SRL nu garanteaza disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Asadar, Furnizorul isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta. 
Preturile publicate sunt informative si pot suferi modificari neanuntate. 
SC Conair Service SRL nu raspunde pentru pagubele, costurile, procesele, pretentiile sau cheltuielile aparute ca urmare a nerespectarii de catre utilizatori a “Termenilor si conditiilor”.
SC Conair Service SRL nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii site-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea de accesare anumitor link-uri publicate pe site.
DECLINAREA RESPONSABILITATII
ACCES SI INREGISTRARE CA MEMBRU
Pentru a va inregistra ca membru pe site-ul www.conair-probiotics.ro sunteti obligat sa furnizati datele personale asa cum sunt acestea specificate in formularul de inregistrare. In utilizarea serviciului sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra. De asemenea sunteti obligat sa mentineti si sa actualizati , atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete . Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, SC Conair Service SRL. are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul dumneavoastra si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului. Furnizorul poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa inceteze accesul dvs. la continutul site-ului sau la o parte a acestui continut.
Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator ( adresa de e-mail ) si o parola. Sunteti responsabil de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra. 
Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.
In cazul in care va este suspendata calitatea de utilizator al site-ului, nu veti fi indreptatit la primirea niciunei despagubiri.
PROMOTII SI CONCURSURI 
TERMENE DE LIVRARE 
NECONFIMAREA COMENZII 
TAXE SUPLIMENTARE
RETURNAREA PRODUSELOR
LEGATURI
CONDITII LEGALE
FRAUDA 
LITIGII 
Promotiile si concursurile care se desfasoara pe site respecta regulamentele create de Conair Service SRL in conformitate cu legislatia in vigoare. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta utilizatorilor numai prin intermediul site-ului propriu sau prin mesaje de posta electronica. Pentru a beneficia de promotii, comenzile trebuie sa respecte intocmai regulile afisate pe site. Promotiile prezentate pe site sunt valabile in perioada de timp mentionata, iar in cazul in care nu se mentioneaza o perioada de timp, acestea sunt valabile in limitele stocurilor disponibile. Furnizorul isi rezerva dreptul de a intrerupe sau de a anula o promotie in orice moment, fara nici o notificare prealabila.
Termenul de livrare al produselor cumparate de la societatea noastra, in mod obisnuit se incadreaza intre 24 ore si 48 ore, din momentul inregistrarii comenzii pe serverul gazda a site-ului www.conair-probiotics.ro . Cu toate acestea, SC Conair Service SRL isi rezerva dreptul de a mari timpul de livrare in situatii speciale cu anuntarea clientului in prealabil.
Daca ati facut comanda online,prin e-mail,messenger chiar daca ati primit un e-mail de inregistrare a comenzii dar nu ati fost contactat de operatorii nostrii pentru validare, sunati la unul din numerele afisate pe site,deoarece probabil au intervenit anumite probleme in functionarea serverului sau site-ului.Comenzile ce NU pot fi validate telefonic de catre operatorii nostri NU vor fi livrate.
Pretul platit de client este format din pretul produselor. In cazul in care solicitati o livrare speciala in alta zona geografica decat cea in care ne desfasuram activitatea , va vom comunica ulterior taxele suplimentare si timpul de livrare. Comenzile din alte judete vor fi livrate prin curier, taxele urmand a fi suportate de client.
Furnizorul nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. In situatia in care va sunt percepute taxe in plus, va rugam sa ne instiintati imediat la vanzari@conair-probiotics.ro.
Produsele vor fi verificate cantitativ si calitativ de dvs. la receptionarea marfii,iar daca anumite produse nu corespund pot fi refuzate.Produsele refuzate vor fi scazute din totalul de plata al comenzii.Reclamatiile ulterioare nu mai sunt luate in considerare.
Site-ul www.conair-probiotics.ro poate gazdui legaturi (link-uri) catre alte site-uri sau alte resurse. Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora, SC Conair Service SRL nu este responsabila pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi cauzata de informatiile furnizate de site-urile sau resursele spre care trimit aceste link-uri.
SC Conair Service SRL functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale Statului Roman, dintre care amintim Ordonanta nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, Legea 365/2002 privind comertul electronic, Legea 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. 
Produsele vor fi insotite de documente fiscale in conformitate cu legile in vigoare.
ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR, DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.conair-probiotics.ro SAU DE A AFECTA FUNCTIONAREA SERVERULUI CARE GAZDUIESTE SITE-UL www.conair-probiotics.ro VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI SI VA DECLANSA URMARIREA PENALA IMPOTRIVA AUTORULUI SAU AUTORILOR ACESTOR FAPTE.
Orice litigiu aparut intre Clienti si Furnizor va fi rezolvat prin cale amiabila , prin intelegere intre cele doua parti . In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, de pe raza municipiului Bucuresti.
bottom of page