top of page
Image by Autumn Studio
SS.png
SYNBIO SHIELD® ESTE O GAMĂ DE PRODUSE BAZATĂ PE TEHNOLOGIA REVOLUȚIONARĂ SYNBIO.
CREEAZĂ UN MICROBIOM PROTECTOR PE SUPRAFEȚE ȘI OAMENI, CU SCOPUL DE CURĂȚARE ȘI PROTEJARE A LOR.
newlogocolor.png
Concrete Wall

SYNBIO

Synbio® este o tehnologie patentată . Tehnologia unește cele mai bune din natură cu cele mai noi științe. Synbio® folosește sinbiotice: o combinație unică de pre- și probiotice care întărește bacteriile bune cu zaharuri. Tehnologia Synbio® este utilizată în numeroase aplicații care sporesc echilibrul natural al spațiilor, oamenilor și mediului. Produsele care se bazează pe Synbio® sunt îmbunătățite în calitate și eficacitate. Astăzi Synbio® lucrează deja pentru produse de curățare și cosmetice. Mâine, tehnologia va consolida multe alte piețe.

Synbiotice

Tehnologia Synbio® folosește sinbioticele ca ingrediente 100% naturale. Sinbioticele sunt o combinație unică de probiotice și prebiotice, formulate și stabilizate.

Probiotice

Acestea sunt bacterii bune care au un efect benefic asupra sănătății umane și animale. Aceste organisme naturale apar peste tot în natură; precum și în și pe corpul nostru. Prin Synbio®, aceste probiotice sunt îmbogățite în mediul nostru și pe corpul nostru. 

PrEbiotice

Zaharuri benefice, care sunt utilizate în principal de bacteriile bune, inclusiv probioticele din produsele Synbio®. Aceste zaharuri bune stimulează dezvoltarea unui microbiom stabil, divers și mai ales sănătos pe corpul nostru și pe mediul nostru imediat.

Microbiom

Tehnologia Synbio® asigură un microbiom sănătos și stabil pe toate suprafețele pe care se aplică prin produse. Un microbiom bun este de mare importanță pentru sănătatea generală și ajută la scăderea riscului de infecții și alergii.

Întregul este mai puternic decât suma părților sale.

Cu Synbio® conectăm biologia cu tehnologia, probioticele cu prebioticele, gândirea cu acțiunea, pentru că credem că sinergia potrivită poate face lumea mai puternică.

 

Synbio® lucrează în fiecare zi pentru a crea acea lume mai puternică. Privind în afara granițelor vizibile ale științei și naturii, pentru posibilitățile invizibile, Synbio® construiește ecosisteme mai bune. Și asta este necesar. Și oamenii au propriul lor ecosistem, care este adesea dezechilibrat.

 

La urma urmei, reflexul natural de a ne face viața cât mai sigură are multe consecințe nefirești. De multe ori dăunăm binelui naturii, astfel încât organismelor dăunătoare li se oferă libertate deplină.

Synbio® „sinergizează”. Tehnologia inovează combinând cele mai utile din natură cu cele mai noi din știință. Acest proces începe în laborator, unde teoriile sunt testate până la limitele extreme și aplicate în acea tehnologie Synbio®. Produsele proprii sunt realizate pe baza Synbio®, dar avantajele acestei tehnici sunt împărtășite în principal cu alții. În colaborare cu oameni similari, tehnologia creează produse și mai eficiente care se bazează pe Synbio®. Astăzi funcționează deja pentru curățare și cosmetică. Mâine Synbio® va consolida multe alte sectoare cu inovații inteligente.

 

Partenerii profesioniști care se bazează pe Synbio® sunt, de asemenea, sprijiniți cu expertiză și sfaturi tehnice pentru a răspândi în continuare această tehnologie. Lucrând din greu în fiecare zi pentru a depăși granițele științei și naturii, Synbio® creează sinergia care înclină pozitiv echilibrul. În acest fel, Synbio® întărește produsele, oamenii și mediul lor.

Și știm cu siguranță... funcționează. Ai cuvântul nostru.

bottom of page