top of page
Image by Michał Parzuchowski
11111WE11.png

PROBIOLIFE

Detergenti organici pentru zona HORECA,

si nu numai

aaaaaa.png

ELIMINA ALERGENII

Probioticele noastre sunt selectate astfel încât sa produca enzime care provoaca degradarea unei game largi de alergeni. Prin acest mecanism, produsele Prolife elimina de la nivelul pielii si a suprafetelor, agentul cauzator de alergii. Care sunt cauzele alergiilor? Praful, excrementele acarienilor si nu acarienii insisi.

cccc.png

COMBATE MIROSURILE

Mirosul, fie el placut sau neplacut, este cauzat de gaze. In locuinta, responsabile pentru aparitia mirosurilor sunt de obicei bacteriile. Prin metabolismul lor, cele mai multe bacterii produc gaze urat mirositoare. Deoarece probioticele nostre produc doar gaze inodore, mirosul neplacut este prevenit in mod activ si nu doar mascat de parfumuri adaugate.

bbbbbb.png

PRIETENOS CU PIELEA 

Majoritatea produselor de curatare - in special cele cu putere mare de curatare - irita pielea. Acest lucru nu se întâmpla in cazul gamei de produse Prolife datorita faptului ca probioticele au un efect calmant asupra pielii, mentinându-si actiunea de curatare. Detergentul este un produs ecologic.

ddd.png

ECONOMICA SI LA PRETURI   ACCESIBILE

Produsele Prolife sunt foarte puternice datorita concentratiei minime eficiente (MEC). Astfel, fiecare mililitru de solutie contine 50 milioane de organisme probiotice.

Astfel, datorita concentratie ridicate, este nevoie de o cantitate redusa de produs pentru un efect maxim, economisind astfel bani.

pexels-pixabay-48889.jpg

- 100% ORGANIC

- actiune foarte puternica
 

- sigur de utilizat pe toate suprafetele lavabile
 

- detergenti moderni combinati cu bacterii probiotice ofera curatare in adancime, la nivel microscopic
 

- reduce considerabil riscul de mirosuri neplacute si le combate activ
 

- ajuta la formarea si mentinerea unei microflore sanatoase pe suprafete

LUPTA CU UMEZEALA SI MUCEGAIUL DE LA NIVELUL ORICAREI SUPRAFETE

Organismele probiotice din produsele Prolife sunt stabilizate si adaugate in forma lor latenta (spori). In momentul in care ajung la nivelul suprafetei ce urmeaza a fi curatata, ramân fara agentul stabilizator si încep sa germineze. Pentru a avea loc acest proces este nevoie de umiditate. Germinand, consuma apa si îndeparteaza astfel umiditatea de pe suprafete. Ca urmare are loc reducerea riscului de aparitie a mucegaiului (, unul din cei mai cunoscuti si frecventi alergeni.)

Image by Oliver Hale

Efectul produselor se bazeaza pe probiotice care produc enzime pentru o perioada lunga de timp. Aceste enzime descompun reziduurile organice, care se separa de substrat si le dizolva pentru a fi mai usor de indepartat mecanic.

Detergenti

bottom of page