top of page
5187.jpg
probiocare.png

DATORITA PROBIOTICELOR DIN PROLIFE, MICROFLORA NATURALA A PIELII ESTE ECHILIBRATA, CEEA CE DETERMINA IMBUNATATIREA ASPECTULUI SI A STARII DE SANATATE A ACESTEIA. LA NIVELUL TEGUMENTULUI, PROBIOTICELE AU CAPACITATEA DE A REDUCE SEMNIFICATIV PETELE ROSII, ASPECTUL TENULUI DEVENIND VIZIBIL MAI NETED SI MAI SANATOS

Stiati ca...

La om, pielea este considerata cel mai mare organ si, la fel ca si organele interne, contine mai multe straturi de celule specializate (tesuturi) care functioneaza împreuna. Starea pielii ofera uneori informații importante despre functionarea corecta a corpului ca întreg.

Pielea noastra este prima si cea mai importanta bariera pentru lumea exterioara si ne protejeaza împotriva influentelor daunatoare si infectiilor.

11111WEeee11.png

UITA DE ACESTE PROBLEME!

Acnee, psoriazis, piele uscata?

SKIN PLUS reduce raspunsul inflamator al pielii. In special, productia de IL-1β, IL-8 si TNF-α a fost redusa. Acestea sunt substante chimice (citokine / chemokine) pe care organismul le produce pentru a provoca inflamatii.

SKIN PLUS include probioticul Bacillus subtilis, care produce foarte activ anumite biosurfactante, numite surfactine. Aceste surfactine au un efect antiinflamator dovedit. Acest efect antiinflamator asigura mai putina mancarime si roseata in multe afectiuni ale pielii.

2837.jpg

REDUCEREA APARITIEI INFECTIILOR

Studiile efectuate la universitatile din Gent (Belgia) și Ferrara (Italia) au aratat ca utilizarea de produse sinbiotice reduce riscul prezentei germenilor si, prin urmare, un numar mai mic de infectii. Dupa cum s-a indicat anterior, numărul mare de probiotice si prebiotice asigura un microbiom sanatos, care, evident, nu provoaca infectii.

920.jpg

SCADE SEMNIFICATIV RISCUL INFLAMATIEI

Multe probleme ale pielii, cum ar fi acneea, eczema si psoriazisul au legatura cu o reactie inflamatorie (inflamatie) a pielii ca urmare a unei alergii, infectii sau afectiuni subiacente. Cercetarile efectuate în SUA (Carolina de Nord) au aratat ca produsele Synbio® de piele reduc raspunsul inflamator. În special, productia de IL-1β, IL-8 și TNF-α a fost redusa. Acestea sunt substanțe chimice (citokine / chemokine) pe care organismul le produce pentru a provoca inflamatii.

Efectele ingrijirii sinbiotice a pielii

5187_edited.png

REPARAREA BARIEREI PIELII

Un studiu clinic realizat în SUA de către Dr. Jean-Philippe Therrien asupra formularii Synbio®  a aratat ca, dupa iritarea pielii, bariera pielii a fost reparata mai rapid. Dupa trei zile, a existat deja o recuperare sensibil mai buna a pielii în comparatie cu controlul. O reparare rapida a barierei cutanate este importanta pentru prevenirea infectiilor pielii deteriorate. În plus, pielea intacta are si avantaje vizuale, deoarece pielea pare mai sanatoasa si mai frumoasa.

Image by Alexander Krivitskiy

SIGURANTA

Deoarece îngrijirea sinbiotica a pielii este o tehnologie noua, noi am acordat multa atentie demonstrarii sigurantei produselor înca de la începutul dezvoltarii sale. În mod firesc, toate produsele respecta regulile cosmetice si sunt înregistrate în baza de date obligatorie europeana CPNP (Cosmetic Product Notification Portal).

Face Cream

Formula unica in lume, bazata pe bacterii probiotice ce se absoarbe rapid si dispare practic în piele.

gel.png

igiena mainilor

Suntem adesea întrebati daca gelul nostru de mâini probiotic este la fel de bun ca geluri dezinfectante pe baza alcool.

Raspunsul este nu;

gelul de mâini probiotic

nu este la fel de bun,

ci este MAI BUN!

Concluzie: Probiotic Hand Gel funcționează printr-o tehnologie diferită, mai modernă decât dezinfectantul clasic, dar s-a dovedit extrem de eficient în reducerea aparitiei riscului de germeni și, mai ales, are un efect îndelungat  și mult mai sănătos asupra pielii.

Cosmetica Probiotica

bottom of page